< > files.bannersnack.com/iframe/embed.js">" border="0">

Restaurant

restaurantul rancaskiDaca alegeti restaurantul RancaSki pentru o reuniune de familie, o simpla excursie la munte, intalnire de afaceri sau privata, e bine sa stiti ca acest local este cu tenta rustica, in rest, totul tinde spre luxos: ambientul, serviciile, produsele. Parca intri cu adevarat in casa unui om iubitor de munte, gospodar si iubitor de oaspeti.

Stilul rustic in care este amenajat interiorul creeaza o primire calduroasa si, in acelasi timp un sentiment de siguranta. Acesta este amplificat de asezarea restaurantului la demisol, pensiunea fiind asezata in panta, unde simti ca esti aproape de pamant si foarte stabil, la jumatatea peretilor fiind amplasate surse de lumina rustica.foc rancaski

Mancarurile servite de noi sunt realizate din ingrediente naturale, provenite din zona montana sau produse proprii realizate la noi in ”camara”.

Mese festive

Meniul variat, cu specific romanesc, servirea ireprosabila si atmosfera placuta au facut din restaurantul nostru locul preferat de intalnire al multor firme de prestigiu si pesonalitati, atat pentru incheierea afacerilor cat si pentru ocazii festive, zile de nastere, petreceri!

Ambianta familiala si linistita de pe timpul verii defineste restaurantul RancaSki ca o locatie ideala pentru organizarea unui eveniment sau pur si simplu pentru o seara memorabila, intr-o companie placuta. Bunul gust si exigentele dumneavoastra reprezinta succesul nostru si pentru aceasta va multumim! Vino si revino la Restaurantul RancaSki!

Povestea bucatelor…

Bucatarul sef din cadrul Restaurantului RancaSki este elementul principal al bucatariei…

Responsabilitatile acestuia sunt mai multe si mai complexe decat ale tuturor celorlalti din echipa. De aceea, pregatirea acestuia este deosebit de importanta si trebuie sa inteleaga si sa-si asume atat sarcinile legate de pregatirea mancarii, cat si dimensiunea administrativa si manageriala a jobului sau.

Acesta este specializat in domeniul traditional al artei culinare si cunoaste cat mai multe lucruri despre celelalte gastronomii sau moduri de a gati.Orice profesionist culinar este foarte creativ, dornic intotdeauna sa incerce ceva nou. Creativitatea influenteaza atat prezentarea mancarii cat si gustul, ceea ce cantareste mult in rezultatul final al experientei acelei mese.

Un bucatar sef valoros stie ca pregatirea mancarii necesita ani de practica pentru a avea o anumita tehnica. Chiar si atunci cand a dobandit deja tehnica, un bucatar bun nu inceteaza niciodata sa se perfectioneze.Un angajament de calitate este absolut necesar din partea unui bucatar sef. Acesta cauta cele mai bune ingrediente si foloseste cele mai potrivite tehnici pentru ca produsul final sa fie excelent.

                                       … la restaurantul nostru este simplu…bucatarul sef este Mama Vera!

Va prezentam cateva preturi:

-Omleta mixta,9 lei/portia
-Ciorbita de burta,9 lei/portia
-Ciorbita de vacuta,8 lei/portia
-Ciorbita acra de cocos,8 lei/portia
-Fripturi la gratar, 14 lei/portia
-Garnituri (cartofi,orez,etc),5 lei/portia
-Salate de sezon si de bureti,5 lei/portia

 

Se poate opta  pentru preparate din meniul restaurantului, altele decat cele din meniul zilei.
Ultima comanda la restaurant se primeste pana la ora 22.30

Mama Vera va asteapta!

restaurant rancaski

 

Scroll To Top