< > files.bannersnack.com/iframe/embed.js">" border="0">

Centru inchirieri

centru inchiriat schiuri rancaCentru pentru inchiriere echipament de ski este situat la baza teleski-ului M1,in cadrul pensiunii si in incinta barului de zi.

Prima partie de ski la Ranca a fost construita in anul 1986, de catre OJT Gorj cu implicarea directa a administratorului de atunci a unitatii Ranca, si anume Mitroiu Vasile, care este initiatorul si promotorul domeniului schiabil Ranca, administrat in prezent de SC CTM RANCA SRL.

Schiul este cel mai popular sport de iarna cu aproape 45  milioane de fani si mii de pasionati in toata lumea. Acest sport a fost dezvoltat,  intr-o oarecare masura,  in sporturi complementare… spre exemplu snowboarding. Inainte ca schiul sa devina un sport si chiar o pasiune, el era un simplu mijloc de deplasare. Cea mai veche forma a placii, scurta si foarte lata, dateaza din Suedia si se presupune ca are 4500 de ani vechime, iar desenele de pe peretii pesterilor ne spun ca schiurile erau folosite chiar cu mult inainte de acea perioada.Aceste schiuri pareau a fi fost folosite de un vanator sau calator, in timpul iernilor lungi si grele din nordul Rusiei si Scandinavia. La inceput, schiul nu a fost facut pentru viteza, ci doar pentru a-l tine pe posesor deasupra zapezii, pentru a-si rezolva treburile.Astazi reprezinta o placere greu de inteles pentru multi care nu au incercat macar…

Centru de inchiriere se afla la baza partiei, la punctul de plecare teleski M1.                                Program: Luni – Duminica 09:30 – 21:30 ; Informatii si programari: Contact RancaSki Resort

Tarifele pentru inchirierea echipamentelor sunt fixe reprezentand intervalul de timp de 24 ore de la ora primirii pana la ora predarii echipamentului.

Echipamente disponibile:

schiuri-bete ranca skiclapari ranca

-schiuri carv
-schiuri clasice
-schiuri pentru copii
-snowboard-uri
-accesorii schiuri

Se pot inchiria separat schiuri,bete,clapari,booti,placi.

Service si reparatii schiuri,la cerere in limita posibilitatilor.

Scroll To Top