< > files.bannersnack.com/iframe/embed.js">" border="0">

Bar de zi

bar de zi terasaInteriorul si terasa barului RancaSki sunt amenajate in stil rustic,cu mobilier din busteni si pardoseala lemn si este amplasat cu priveliste panoramica cu vedere la munte si partia de ski,la 10 m de plecare teleski M1…Pe teresa barului se poate servi masa sau petrece clipe de relaxare alaturi de prieteni sau familie.

Pe timpul sezonului rece si nu numai se poate servi vin fiert de calitate din podgoriile romanesti cu traditie si specialitati italienesti importate direct de societatea.

Acesta se poate inchiria  pentru petreceri private sau diverse evenimente in conditii foarte avantajoase,chiar si gratuit pentru turistii cazati in unitatea noastra.weekend-de-petrecere-dj-tiesto-si-the-mission-sunt-la-mare_size1

Barul de zi RancaSki poate gazdui activitati de divertisment pentru tineret, divertismentul fiind realizat prin intermediul muzicii și al dansului, în acest sens unitatea noastra fiind dotată și amenajată corespunzător.

toaleta restaurant rancaskiBarul de zi RancaSki poate funcționa ca subunitate distinctă în cadrul restaurantului, precum și ca unitate independentă. Ofera turistilor o gamă variată de băuturi alcoolice și nealcoolice, simple sau în amestec, cafea, gustări în sortiment restrâns, specialități de cofetărie si a sortimentelor variate de cafea și derivate din ciocolată, cacao, ceai, băuturi alcoolice fine la pahar, băuturi răcoritoare, sandvișuri, produse de cofetărie-expresso rancaskipatiserie.

În dotarea barului un rol important revine utilajelor pentru pregătirea cafelei și, în primulrând, a cafelei expresso, noi fiind dotati cu echipamente profesionale din Italia, iar materia prima  fiind cu precadere importata de firma noastra direct de la producatori italieni cu traditie.Barul de zi din cadrul RancaSki Resort, asigură clienților o servire rapidă pe tot parcursul zilei, cu sortimente restrânse de minuturi si chiar  preparate la grătar.

Facilitati: spatii adecvate si suport pentru jocuri distractive: rummy, table, sah, scrable, monopoly si evenimente.

Pentru informati si rezervari Click Aici!

poză

 

Scroll To Top